Sağlık:
banner175
Ayşegül Hoca'ya yürekten teşekkür
Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü öğrencileri ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bölümü hastaları işbirliğiyle gerçekleştirilen ve kanserde erken tanının hayat kurtaracağına dikkat çekmeyi amaçlayan ‘Bir Yumak Umut’ projesinin farkındalık etkinliği Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri bahçesinde düzenlendi.


 
Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Baş Hekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, projede yer alan öğrenciler ve onkoloji bölümü hastaları katıldı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kanserde erken tanının önemi ve farkındalık için yapılan çeşitli renk ve ebatlarda, tığ ya da şiş yardımı ile kurdele simgesini taşıyan motifli örgülerle donatılan ağaçları, klasik arabaları ve motorları yerinde inceledi. Projeye katılan öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Bağ, projeye destek veren tüm ekip ve hastalar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada,‘‘Bir Yumak Umut Projesi’nin yerel ve ulusal düzeyde farkındalık yarattığını düşünüyorum, bunun için projenin oluşması ve yürütülmesi sürecinde projeye destek veren tüm öğrencilere ve projede emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ diyen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, konuşmasının sonunda Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Ayşegül Koyuncu Okca’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi ile çiçek takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku