Sağlık:
banner175
Bağışlanan organlarıyla 3 kişiye umut verdi

1 Nisan’da beyin kanaması geçiren ve Özel Egekent Hastanesi’ne getirilen C.K. üç gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanın beyin ölümü gerçekleşti.
 
Özel Egekent Hastanesi Başhekimi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Gökhan Peker, organ nakil ünitesi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 1 Nisan 2020'de beyin kanaması teşhisiyle tedavisine başlandığını ve 4 Nisan’da beyin ölümü gerçekleşen hastanın organlarının ailesi tarafından bağışlandığını söyledi.
 
OPERASYON BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Özel Egekent Hastanesi ameliyat ekibi ve İzmir’den gelen ekiplerin, organların alınması için gece saat 03.00 sularında başladıkları operasyon sabah saatlerine kadar sürdü. Başarıyla gerçekleşen operasyonda 65 yaşındaki C.K.’nın karaciğer ve böbrekleri alınarak organ bekleyen hastalara umut olması için İzmir’e nakledildi.
 
ÖZEL EGEKENT HASTANESİ BAŞHEKİMİ GÖKHAN PEKER ACILI AİLEYE TEŞEKKÜR ETTİ
Özel Egekent Hastanesi Başhekimi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Gökhan Peker konuyla ilgili; “Öncelikle tüm çabamıza rağmen hayatını kaybeden C.K.'ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Bizler sağlık  çalışanları olarak bu zorlu dönemde tüm özveri ve emeğimizle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.  Bu dönemde böyle umut verici projelerde yer almak bizleri çok mutlu kılıyor. Organ naklinin, bizim için, hastanemiz ve şehrimiz açısından son derece önemli bir olay olduğunu düşünüyorum. Acılarını bir kenara bırakıp nakil bekleyen hastalara umut olan saygıdeğer aile başta olmak üzere, emeği geçen tüm sağlık personeline şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku