Sağlık:
banner175
Bezsan, PAÜ hastanesini bağışlarıyla donatıyor
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne daha önce Nöroloji Yoğun Bakım ünitesinde  kullanılmak üzere Ventilatör (solunum)  cihazı  bağışlayan, Türkiye’de ilk olan Aritmi merkezini hastaneye kazandırarak hastaların şehir dışına gitmelerinin önüne geçen Bezsan Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Akçay, bir bağış protokolü daha imzaladı.
 
Akçay Himmet Akçay Girişimsel Pulmonoloji (Servis ve Yoğun Bakım) Ünitesinin tamamının yapımını üstlendi. Yeni açılacak ünite ile göğüs hastalıkları, göğüs ve kalp damar cerrahisi gibi, takip gereken hastaların diğer sorunları da hızla tedavi edebilecek.
 
Başhekimlik makamında gerçekleşen protokole PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer. Başhekim Yardımcısı ve Göğüs Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Uğurlu  ve Nöroloji AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan  katıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku