Sağlık:
banner175
Büyükşehir'den Üçler ve Bağbaşı'na 112 Acil Sağlık İstasyonu
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel yatırımlarıyla da dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına da devam ediyor. Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yapımı devam eden semt polikliniği için 3.000 metrekare arsasını bedelsiz tahsis eden, Merkezefendi Mahallesi'nde ise içerisinde 112 Acil, UMKE ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez Üçler ve Bağbaşı Mahallesi'ne 2 adet 112 Acil Sağlık İstasyonu yapıyor. Hayat kurtaracak Üçler ve Bağbaşı Mahallesi'ndeki her iki sağlık yatırımı yaklaşık 150 metrekare idari bina ve 40 metrekare araç parkı olmak üzere toplam 190 metrekareden oluşuyor. Tamamlanma aşamasına gelen Üçler ve Bağbaşı Mahallesindeki 112 Acil Sağlık İstasyonu'nun inşaatlarında, duvar ve bahçe perde imalatı bitirildi. Kaba inşaatı tamamlanan her iki binanın cephe kaplaması devam ediyor.
 


Başkan Zolan: “Bölge için önemi büyük”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçler ve Bağbaşı Mahallesi'nde bir süre önce yapımına başladıkları 112 Acil Sağlık İstasyonlarının bölge için büyük önemi olduğunu belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık alanına da katkı vermekten mutluluk duyduklarını söyledi. Tamamlanma aşamasına getirilen 112 Acil Sağlık İstasyonlarının bölge için çok önemi olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Özellikle saniyelerin dahi çok önemli olduğu olaylarda sağlık ekiplerimiz ihtiyacı olan insanlarımıza daha çabuk ulaşabilecek. İnşallah hiç ihtiyaç olmaz ancak tedbirli olmak zorundayız. Denizlimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku