Sağlık:
banner175
Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu şubelerine bir yenisini daha ekledi
Uzman hekimlerin de olduğu güçlü ve deneyimli kadrosu ile 7 yıldır Denizlililere hizmet veren ve ağız ve diş sağlığı alanındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Ailesi giderek büyüyor. Ağız ve Diş sağlığı konusunda Denizlililerin güvenini kazanan Dental Rezidans’ın Çamlık ve Bayramyeri şubelerine bir yenisi daha ekleniyor. Adalet Mahallesi’ndeki yeni şube 21 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan açılış töreni ve kokteyl ile hizmet vermeye başlayacak.
 

SAĞLIKLI GÜLÜMSEYEN BİR DENİZLİ İÇİN
 
Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Mustafa Özcan, her zaman önceliklerinin teknolojinin tüm imkânlarıyla üst düzey sağlık hizmeti vermek olduğunu belirtti. Özcan “7 yıldır önceliğimiz hep hastalarımızın memnuniyeti oldu. Hastalarımıza teknolojinin tüm imkânlarıyla ve yetkin hekimlerimizle hizmet verdik. Çok güzel geri dönüşler aldık. Çamlık Şubemiz’in açılışından 3 yıl sonra Bayramyeri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni açtık. Şimdi sırada Adalet Mahallesi’ndeki şubemiz var. Denizlili hemşerilerimizin bize daha kolay ulaşması ve hızlı bir şekilde hak ettiği kaliteli hizmeti alarak, ağız ve diş sağlığına kavuşması için gereken çabayı gösteriyoruz. İlerleyen zamanlarda Denizli’nin farklı bölgelerinde de hizmet vermeyi planlıyoruz. Dental Rezidans Ailesi giderek büyüyor hedefimiz ağız ve diş sağlığına kavuşmuş daha sağlıklı gülümseyen bir Denizli. Cumartesi günü yapacağımız açılış törenimize tüm Denizlilileri bekliyoruz” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku