Sağlık:
banner175
DENTUROD Ve Özel Egekent Hastanesi Covid 19 İle Mücadele Kapsamında İşbirliği Yaptı
Oluşturulan bu iş birliğinde Denizli'de DENTUROD üyesi otellerde konaklayıp yurtdışına çıkacak olan misafirlerin yaptırma zorunluluğu olan PCR testleri yapımını Denizli Özel Egekent Hastanesi üstlendi.
Konu ile ilgili Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Süleyman Üstek, “ Amacımız şehrimize en kaliteli hizmeti vermek , bu sebeple 2019 yılında devraldığımız hastanemizde yeni cihazlar ile birlikte sağlık kadromuzla da her geçen gün gelişmeye devam ediyoruz. Şehrimizdeki sağlık hizmetinin kalitesini tüm dünyaya yansıtabilmek için bu protokole imza attık, herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Buna ek olarak protokolü imzalayan tarafı temsilen DENTUROD Başkanı Sn. Gazi Murat ŞEN, “Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güvenli Turizm Sertifikası kapsamında ,otellerimizin yerine getirmek zorunda olduğu, yurtdışından gelen ve ikameti yurtdışında olan misafirlerimizin ülkelerine dönüşte yolculuğundan 48 saat önce covid19 PCR  testinin otellerde uygulanmasını  üstlenen Özel Egekent Hastanesi'ne teşekkür ederiz. Sonuçlanan testler yabancı misafirlerimizin maillerine, vatandaşlarımızın da e-nabzı uygulamasına iletilmesi ile misafirlerimiz yurtdışına  sorunsuz bir şekilde çakabilecektir. Ülkemiz ve şehrimiz turizmi için önemli olan bu konuda destekleri için Özel Egekent Hastanesi yetkililerine DENTUROD adına teşekkür ederim” cümleleriyle projenin önemine vurgu yaptı.
Yeni yatırımları ve atılımlarıyla adından söz ettiren Özel Egekent Hastanesi bu öncü hizmetiyle de şehrimize büyük bir katkı sağlamış, otellerimizi ve şehrimizi  daha profesyonelce tanıtmamıza ve sağlık hizmetlerimizin kalitesini göstermemize katkıda bulunmuştur.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku