Sağlık:
banner175
Diyetta ile kalmadan zayıflayın
AÇ KALMADAN ZAYIFLAYIN
Sizin yerinize birilerinin alışverişe gidip kendi elleriyle taptaze ürünleri seçip, hijyenik bir mutfakta gurme aşçılarıyla, kalorisi düzenlenmiş, sağlıklı yemekler hazırladığını düşünün. Hazırlanan bu ürünleri de özenle paketleyip özel kaplarda istediğiniz adrese getirdiğini… İşte bunu yapıyor DİYETTA...
 
Zayıflamak isteyenler için uzman diyetisyenlerin kontrolünde beslenme profili oluşturan Diyetta, kişiye özel diyet listesine uygun olarak hazırladığı yemekleri adrese teslim ederek, Denizlilileri aç kalmadan zayıflatıyor. Diyete girmekte ve formda kalmakta zorlananlar, kapılarına kadar gelen sağlıklı ve diyet yemekleriyle günlük kalori ihtiyaçlarına uygun olarak beslenerek form tutuyor.
 
KİŞİYE ÖZEL DİYET PROGRAMI
Diyetta’nın kişiye özel beslenme profili ile günlük alınması gereken kalori miktarları ve bu kalorinin öğün bazındaki yağ, protein ve karbonhidrat değerleri hesaplanarak öğünlere bölünüyor. Aç kalmadan zayıflamak isteyenler ve diyet programlarını uygulamakta zorlanan için Diyetta’nın diyet yemekleri zahmetsiz, lezzetli ve sağlıklı bir çözüm olarak yoğun ilgi görüyor.
 
Diyetta markası ile Denizli'de önemli bir 'ilk'e imza attıklarını ifade eden Dilek Arslan,  ''Kurucularımız, müşteri temsilcilerimiz, diyetisyenimiz, gıda mühendisimiz ve uzman şeflerimizle beraber genç dinamik bir ekibiz. Ana merkezimiz Ankara olmakla birlikte Diyetta’nın birçok ilde şubesi mevcut.. Denizli ‘ye de bu hizmeti ilk getiren firma olarak oldukça başarılı bir yol kat ettiğimizi düşünüyoruz.. Amacımız insanları mutsuz olmadan, aç kalmadan hatta diyet yaptığının farkına varmadan zayıflatmak..''
 
Sistem nasıl işliyor?
Öncelikle diyetisyenimizle görüştükten sonra kişisel ihtiyaçlarınıza göre size uygun bir ‘Beslenme Planı’  belirliyoruz. Boy kilo yaş hastalık / sağlık durumu, alerji ve rahatsızlıklarınız, egzersiz durumunuz ve beslenme alışkanlıklarınız  göz önünde bulundurularak size özel bir menü oluşturuyoruz.  Mutfağımızda en kaliteli malzemeler kullanarak mevsiminde meyve sebzelerle lezzetli yemeklerimizi kuryelerimizle ayağınıza getiriyoruz. 
Porsiyonlar kişinin alması gereken günlük kalori miktarına göre ayarlanırken kişinin sevmediği besinler menülerine dahil edilmiyor.. Diyetisyenimiz sürekli sizinle iletişim halinde oluyor ve alınan paket ücreti dahilinde aylık takip analizinizi gerçekleştiriyor .
 


DİYETTA ÜYELİĞİ SADECE ZAYIFLAMAK İÇİN MİDİR?
Tabi ki hayır.. Özellikle kilo almak isteyen müşterilerimize de özel paket hazırlamaktayız.. Bunun yanı sıra sporculara, hamilelik ve emzirme döneminde olan bayanlara, vejateryanlara, diyabetik  ya da gluten hassasiyeti  bulunanlara özel menüler hazırlıyoruz. Bunun yanında arınmak isteyen müşterilerimiz için 3 ya da 5 günlük DETOKS  programlarımız mevcut. Son zamanlarda fazla kaçırdığınızı düşünüyorsanız, seyahat , tatil sonrası gibi dönemlerde ödeminizi atıp hafiflemekse amacınız, bu program imdadınıza yetişiyor. Beslenme programlarımızda 3 ana 2 ara öğün olmak üzere 5 öğün full paket alabileceğiniz gibi iş yerinde sağlıklı yemek yeme imkanı olmayanlar için de ’office pack ’ adı altında tek öğün planlaması yapabiliyoruz.
 
 
Denizli de sağlıklı ve doğal beslenmenin öncü firması olduğunu iddia eden Diyetta Denizli kurucuları Dilek Arslan ve Eda Dönmez ‘  iyi ye iyi yaşa ‘ sloganıyla çıktıkları bu yolda amaçlarının sadece kilo verdirmek değil,  sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmayı kişinin yaşam tarzı haline dönüştürmesine yardımcı olabilmek..  Bu anlamda okullara sağlıklı ara öğünler hazırlama ve  menü planlamalarında da hizmet vermeye başlamışlar..
Gelecekle ilgili sağlıklı beslenme adına gerçekleştirecek çok projeleri olduğunu belirten Dilek Arslan,  son gelişmeleri  yakından takip ettiklerini, mutfakta rafine şeker ve beyaz un kullanmadan sağlıklı öğün alternatifleri  üretmek için sürekli çalıştıklarını belirtti..
 
Soğuk sıkım detoks içeceklerinin ve özel reçetelerle hazırlanmış bu ürünlerin tadına bakarken keyifli bahçesinde günün stresinden arınmanızı sağlayacak  Cafe Diyetta ise hem Edaspor üyelerine hem dışarıdan gelen bayanlara kapılarını açıyor..
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku