Sağlık:
banner175
Egekent Hastanesi 21 yaşında
Denizli sağlığına 21 yıldan bu yana hizmet veren Egekent Hastanesi, iki yıl önce yenilenen yüzüyle hizmetine devam etti. Egekent Hastanesi’nin 2 yıl önceki değişiminin yıldönümünde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek açıklama yaptı. Üstek, “Egekent Hastanesi, 21’nci yılını ‘öncelik insan’ sözüyle kutluyor. Her insan yaşamı boyunca sağlıklı bir nefes alabilmek için çabalar. Bizler de bu bilinç ile insanların hayatlarına sağlıklı bir nefes katmak için çabalıyoruz” dedi. 

‘HASTA KAPASİTEMİZ 1 YILDA YÜZDE 28 ARTTI’
Açıldığı günden bu yana önemli başarılara ve pek çok ilke imza atıldığını belirten Üstek, “Sağlık hizmetini devraldığımız yıl olan 2020 yılında gelen hasta sayısını, 2021 yılında yüzde 28 artırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Deneyimli akademik ve uzman kadromuz, teknolojiyi yakından takip etmemiz; tüm doktor, hemşire, sağlık personeli ve yöneticilerimizin özverili çalışmaları bu başarıda büyük rol oynuyor. Kaliteli sağlık hizmetimizi her geçen gün daha fazla sayıda insana ulaştırmak ise bize güç veriyor” şeklinde konuştu. 

‘HER BRANŞTA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM BAŞARI GETİRDİ’
Egekent Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Peker; alanında uzman, akademisyen ve ilklere imza atan hekim kadrosu ile başarılara imza attıklarını kaydederek şunları söyledi: “6 bin 891 metrekare kapalı alanda 107 yatak kapasitesi ile hizmet veriyoruz. 52 hekim sayımız ve 277 personelimiz ile bölgedeki referans hastane olarak sürdürdüğümüz hizmet sonucunda 20 yılda 2 milyon 400 bin hastayı sağlığına kavuşturduk.” 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku