Sağlık:
banner175
Ender görülen hastalıklara dikkat çekmek için mavi kurdele
24 Mayıs İlkokulu, 28 Şubat Nadir Görülen Hastalıklar Günü’nde yaptıkları etkinlik ile Denizli okulları arasında bir ilke imza attı.
e-Twinning projeleri kapsamında nadir görülen hastalıklar için 24 Mayıs İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Bir Milyon Mavi Kurdele etkinliği düzenledi.
 
ÖĞRETMENLER, ÖĞRENCİLERİ İÇİN STANT BAŞINDA
24 Mayıs İlkokulu idareci ve öğretmenleri dünya genelinde nadir görülen hastalıklarla mücadele eden insanların sesi olmak, toplumdaki duyarlılığı arttırmak ve minik öğrencilerin empati kurma yeteneğini geliştirmek amacıyla okul girişine stant kurdu.
Eğitimciler, stantta öğrencilerin 28 Şubat Nadir Görülen Hastalıklar Günü hakkında bilgi edinmeleri için broşür dağıttı. Ayrıca öğrencilerin yakalarına tek tek mavi kurdele taktı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku