Sağlık:
banner175
'Erken tanı hayat kurtarır'
Kadınların sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlamak için çeşitli eğitim seminerleri düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, kanserde erken tanının önemine dikkat çekiyor. Merkezefendi Ketem işbirliğinde güzel bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, "Son 1 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz programlarla Merkezefendi Ketem’de yaklaşık bin kadınımızın sağlık taramasından geçmesini sağladık. Kadın Meclisi olarak ‘Kadınlar sağlıklı ise aileler sağlıklı, aile sağlıklı ise toplum sağlıklı olur’ diyoruz. Denizli’de sağlıklı ve mutlu kadınlar görmek bizim en büyük temennimiz” dedi.
 
Riskli hastalar hastanelere sevk ediliyor
 
Merkezefendi Ketem Sorulumu Doktoru Özlem Yılmaz ise, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile gerçekleştirdiğimiz sağlık taramaları çerçevesinde her perşembe günü kadınlarımıza meme kanseri ve rahim ağzı kanseri ile ilgili bilgiler vererek erken tanının önemine dikkat çekiyoruz. Bugüne kadar yaklaşık bin kadınımızı Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin desteği ile sağlık taramasından geçirdik. Risk taşıyan hastalarımızı ise hastanelere sevk ederek tedavilerinin başlamalarını sağladık” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku