Sağlık:
banner175
Erken tanıya dikkat çektiler
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programı ile başlayan etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Genel Cerrah Doç. Dr. Namık Özkan, Kadın Meclisi üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı. Doç. Dr. Namık Özkan meme kanserinde erken tanı, hastalığın belirtileri ve tedavi şekliyle ilgili kadınlara bilgi verdi. Eğitim programının ardından kadınlar Merkezefendi KETEM’i ziyaret etti.
 
Değirmenci: “Kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz”
 
Kent Konseyi Kadın Meclisinin farkındalık yaratmak adına birçok çalışmayı hayata geçirdiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Kadın Meclisimiz tarafından gerçekleştirilen çok sayıda eğitim programımız var. Bu programlara kadınlarımızın yoğun ilgi göstererek katılması bizleri mutlu ediyor. Kadınlarımız için büyük önem taşıyan bu çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Özen: “Eğitim programlarımız sürecek”
 
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ise, “Çeşitli periyotlarda bilgilendirme eğitimleri düzenliyoruz. Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı nedeniyle kadınlarımıza erken tanının ne kadar önemli olduğunu anlatmak istedik. Kadın Meclisi olarak eğitim programlarımızı Kent Konseyi binamızda, ilçelerimizde ve davet edildiğimiz her yerde sürdüreceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku