Sağlık:
banner175
Gazetecilerin gözleri Vizyongöz'e emanet
Bir Tıp Merkezinden şimdi tam bir hastaneye dönüşen Özel Vizyongöz Hastanesi yeni bölümlerini basına tanıttı. Yaptığı yeni yatırımla sağlıkta hizmet yelpazesini genişleten Özel Vizyongöz Hastanesi Yönetimi ve sağlık kadrosu basın mensuplarıyla buluştu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne üye basın mensupları ile eş ve çocukları imzalanan bu sağlık protokolü çerçevesinde Vizyongöz Hastanesinden hizmet alabilecekler. Vizyongöz Hastanesinde gerçekleşen kokteylin ardından protokol imzalama törenine Vizyongöz Hastanesi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Karadavut, hastane doktorları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve basın mensupları katıldı.
 
Törenin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Karadavut, “2006 yılında Denizli’mizin ilk göz merkezi olarak kurduğumuz Vizyongöz Tıp Merkezi geçen senenin Temmuz ayından itibaren Vizyongöz Hastanesi olarak yoluna devam etmektedir.
 
Bu senenin başında yaptığımız yeni bir girişimle Medikal Estetik Hekimleri olan Özgür Nalbant ve Sema Nalbant ile anlaşarak saç ekimine de başlamış bulunuyoruz” dedi.
 
Hastanenin yeni bölümleri hakkında detayları paylaşan Karadavut “4000 metre karelik kapalı alana sahip hastanemizin 2 adet ameliyathane, 2 adet Excimer Lazer Salonu, 2 adet Saç Ekimi Salonu, 25 adet hasta yatağı ile alanında sadece Denizli’nin değil ülkemizin de sayılı hastaneleri arasındadır.
 
Sağlık Bakanlığımızın en son 2018 yılı sonunda ülke genelinde yaptığı kalite denetimlerinde Vizyongöz Hastanesi olarak 100 üzerinden aldığımız 98,42 kalite puanı ile Denizli’deki tüm kamu ve özel hastaneler arasında 1.olduk.
 
Göz ve saç ekimi alanında sadece Denizli’den değil ülke genelinden ve yurt dışından gelen hasatlarımıza da hizmet vermektedir.
 
Bu vesile ile de Denizli’nin ve Pamukkale’nin gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında tanıtımına katkı sağlıyor olmaktan dolayı son derece gururluyuz” dedi.
 
Vizyongöz Hastanesi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Karadavut’a teşekkür eden Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise, “Denizlimiz gerçekten sağlık alanında çok önemli bir yere sahip. Vizyongöz Hastanesi de şehrimizin önemli sağlık kuruluşlarından biri. Yaptığı yatırımla hizmet yelpazesini genişlettiğini görmek hepimizi mutlu ediyor. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Öte yandan gazeteciler bu şehrin gözü, kulağı. Meslektaşlarımızın göz sağlığı için Özel Vizyongöz Hastanesi ile sağlık hizmeti protokolü imzalayacağız. Denizli basınına verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Protokolümüzün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından
 
Hüseyin Karadavut ve Osman Nuri Boyacı protokolü birlikte imzaladı. Protokolle basın mensupları ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinde çeşitli kolaylıklar sağlanacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ŞAKİR YILDIZ 5 yıl önce

süpersi̇ni̇z

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku