Sağlık:
banner175
Hasta yakınının ilginç protestosu
Denizli’nin en modern hastanesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde ilginç bir protesto olayı yaşandı. Hastanenin 10’ncu katında bulunan Ortopedi servisine gelenler, en modtern hastanenin koridorkunda yatağıyla birlikte yatan bir kadın ve refakatçisini görünce şok oldu.
 
ODASI 3 KEZ DEĞİŞTİ İDDİASI
İddiaya göre bacağında kırıklar bulunan genç bir kadın hastanede tedavi görüyordu. Ancak 3 gün içinde hastanın odası 3 kez değiştirildi. İlk değişikliklere ses çıkarmayan ve hastanın annesi olduğunu söyleyen refakatçisi; hemşireler üçüncü kez odayı değiştirmek için gelince isyan etti.
 


HASTAMIN AĞRILARI VAR, DEDİ
Sağlık görevlileriyle tartışan hasta yakını; hastasının ağrıları bulunduğunu ancak işkence eder gibi hastasının sürekli oradan oraya sürüklendiğini ve oda değiştirmek istemediğini söyledi.
 
HASTASINI ALDI VE...
Tartışma büyüyünce sinirlenen kadın tekerlekli yatağı tek başına ittirerek koridora çıkardı. Çarşamba akşamı saat 19,00 sıralarında olan bu olay sonrası kadın hastasıyla birlikte koridorda beklemeye başladı.
 
İKNA ETTİLER
Sağlık görevlileri hastanın koridorda durmasının doğru olmadığını söylese de öfkelenen kadın kimseyi dinlemedi. Saat 24,00 sıralarında gelen bir doktor bir daha odanın değişmeyeceğini söyleyerek kadını ikna etti ve 5 saat süren koridor protestosu son buldu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Serkan KURT 7 yıl önce

teyzenin parası olsaydı daha gelmeden aşağıda beklerler, odasını hazırlarlar, yarım saatte bir çay, gazoz içer misiniz diye sormaya gelirlerdi. insanlık bu kadar ayaklar altına alınmamalı.

Misafir Avatar
Kürşad Ortaasyalı 7 yıl önce

osman zolanın yakını, zeybekçinin tanıdığı şahin tin in selamını getiren olsaydı etrafında 4 dönerdi bu yalama yalaka siyasete onurunu satmış personel. gariban olunca ordan oaraya sürükleyip işkence ederler haysiyetsizler. babanızın malımı lan o hastane yandaşlarınıza peşkeş çekiyorsunuz. onuru ile çalişana işmi yok lan yalamalar.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku