Sağlık:
banner175
LÖSEV Denizli'ye ‘gönüllü olun' çağrısı
Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinde açılan LÖSEV standına hastalar, personel ve hasta yakınları büyük ilgi gösterdi. Çocukluk Çağı Dünya Kanser Haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) işbirliği ile etkinlik yapıldı.
 
Etkinlik kapsamında, hastanede tedavi gören çocuklara maddi manevi destek olan LÖSEV'in katkılarıyla hastalığa dikkati çekmek amacıyla, LÖSEV atölyelerinde üretilmiş ürünler poliklinikteki stantta satışa sunuldu, çocuklara balonlar dağıtıldı.
 
İzmir LÖSEV Halkla İlişkiler koordinatörü Gamze Berçin Edirne, doktor, hemşire, diğer sağlık çalışanları ile tedavi gören hasta ve yakınlarına LÖSEV faaliyetlerini anlattı, “Kanser vakaları dünyada ve Türkiye’de hızla artmaktadır. Koruyucu önleyici tedavilerin yetersiz olması nedeniyle toplumdaki bireyler yeterince bilinçlendirilmedikleri için yaşam biçimi insanları ister istemez bu sürece doğru sürüklemektedir” dedi
 
Edirne, bilinçlendirme faaliyetlerinin kesintisiz sürdürüleceğini, koruyucu önlemlerin artırılması ve mücadele edilmesi gerektiği düşüncesiyle etkinliklerin devam edeceği söyledi ve “Denizlililerden LÖSEV’in gönüllü olmalarını istiyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku