Sağlık:
banner175
Op. Dr. Şengül Yılmaz, Özel Beymer Tıp Merkezi'nde
Özel Beymer Tıp Merkezi’nin hekim kadrosuna katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Op. Dr. Şengül Yılmaz; tıpta yeni gelişmeleri ve uygulamaları ve modern teknolojinin son gelişmelerini yakından takip ettiklerini ve bunu devam ettireceklerini söyledi. 

Op. Dr. Şengül Yılmaz, “Bir bütün olarak ele alınan KBB alanında hem kulak hem de baş ve boyun cerrahisi ile ilgili her türlü ameliyatı yapmaktayım. KBB’de ‘fonksiyonel estetik burun cerrahisi’ diye bir kavram vardır. Öncelikli olarak burnun fonksiyonel açıdan işlevini doğru yerine getirmesini sağlamayı amaçlasak da son dönemlerde estetik üzerine gelen talep daha fazla. Bu talepler doğrultusunda yine burnun fonksiyonelliğini ön planda tutarak hasta için gerekli estetik operasyonları gerçekleştiriyoruz. Bunların yanı sıra yüzde uygulanacak her türlü botoks, dolgu uygulamalarını da yapıyoruz” dedi. 

Beymer Tıp Merkezi olarak tıpta son teknolojiyi yakından takip ettiklerini vurgulayan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

“Son teknoloji aletlerimizle KBB alanında çocuk ve yetişkinde her türlü ameliyatı yapabiliyoruz. Kulak hastalıklarında mikroskobik teknikler, burun, horlama ve uyku apnesi cerrahisinde radyofrekans yöntemleri, Ses bozuklukları, sinüzit ve gözyaşı kanalı tıkanıklıkları durumlarında endoskopik cerrahileri yapıyoruz. Kulak çınlaması ve uğultusunda TMS adını verdiğimiz manyetik stimülasyon sağlayan sistemimiz ile de tedavilerimizi gerçekleştiriyoruz. Kısacası hastanın günlük yaşamını olumsuz etkileyen Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun ile ilgili her türlü tedaviyi sağlıyor ve yüz bölgesi dolgu, botoks vb. uygulamaları yapıyoruz.

Aynı zamanda işitme testleri, alerji testleri ve tedavilerini yapıyoruz. En önemlisi hastalarımıza günlük hayatta -bu konuda özel ilgim olduğu için- yaşam konforunu yükseltecek her türlü danışmanlığı (örneğin evde kullandıkları halı, beyaz eşya, temizlik malzemeleri konusu gibi) veriyoruz.”

OP. DR. ŞENGÜL YILMAZ KİMDİR?
1978’de Almanya’da doğan Op. Dr. Şengül Yılmaz, ilk ve orta öğrenimini Denizli’de, lise eğitimini ise Erzurum Fen Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan Yılmaz, uzmanlık eğitimini ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi KBB Anabilim Dalında tamamladı. 

Hatay ve Reyhanlı’da KBB alanında kısa bir süre görev yaptıktan sonra 2005-2008 yılları arasında İzmir Urla Devlet Hastanesine KBB uzmanı olarak görev aldı. 2009-2013 yılları arasında Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesinde KBB bölümünde görev alan Yılmaz, 2013’ten 2020 yılına kadar Denizli Devlet Hastanesinde görev aldı. 


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku