Sağlık:
banner175
Op.Dr. Gökhan Deda Özel Vizyongöz Hastanesi'nde
Göz sağlığı alanında Denizli’nin marka sağlık tesislerinden biri olan Özel Vizyongöz  Hastanesi, uzman kadrosuna başarılı hekimler eklemeye devam ediyor. Denizli’de göz hastalıkları alanındaki deneyimi ve başarılı tedavileriyle tanınan Op. Dr. Gökhan Deda, Özel Vizyongöz Hastanesi’nde hasta kabul etmeye başladı.
 
Op. Dr. Gökhan Deda, ‘’Denizli’de göz sağlığı için güvenli bir ortamda tedavi olma imkanı sunan Özel  Vizyongöz  Hastanesi’nin uzman kadrosuna katılmaktan dolayı mutluyum. Özel Vizyongöz  Hastanesi’nde, göz sağlığı alanında modern ve uygun tedavi yöntemlerini uygulayarak Denizlililere hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.
 
Op. Dr. Gökhan Deda
1969 yılında Denizli’nin Çivril ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli’de tamamladıktan sonra 1993 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.  2002 yılında Ankara Üniversitesi’nde göz ihtisasını tamamladı. 2002 yılından sonra devlette ve özel hastanede görev alan Op. Dr. Gökhan Deda en son 2011-2018 yılları arasında Denizli Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.
Sivil toplum kuruluşlarında ve meslek odalarında çalışmaları olan Op. Dr. Gökhan Deda 2012-2014 yılları arasında Denizli Tabipler Odası Başkanlığı yaptı. Deda halen Türk Tabipleri Birliği Kongre Delegeliği görevini sürdürmektedir.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku