Sağlık:
banner175
Özel Egekent Hastanesi Denizli'ye ‘merhaba' dedi
Denizli’de 2001 yılında Özel Ege Hastanesi olarak hizmete başlayan ve bu süre zarfında sayısız başarıya imza atan, kalp ve damar cerrahisinde bir marka halini alan hastane, artık Özel Egekent Hastanesi olarak hizmetini sürdürüyor.
 


DENİZLİMİZE İLKLERİ YAŞATACAĞIZ
Değişim sonrası Özel Ege Kent Hastanesi’nin yeni yönetim ve hekim kadrosunun lansmanı Anemon Otel’de yapıldı. 8 bin metrekare alanda 25 poliklinik, 5 ameliyathane ve 121 yatak kapasitesi ile Denizli’ye kaliteli sağlık hizmeti veren Özel Egekent Hastanesi’nin ‘insan odaklı ve kaliteli hizmet’ anlayışıyla hizmet vereceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek, “Kalp ve damarda ilk özel hastane unvanına sahip hastanemiz çağın getirdiği cihaz ve teknik donanımla, tecrübeli ve uzman doktorlarımızla, gurur duyacağımız ilkleri Denizlimize yaşatmaya devam edecek” dedi.
 
HASTANE BÜYÜYECEK
Denizli’nin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olmayı ana hedef olarak belirlediklerini belirten Üstek, “Uluslar arası düzeyde bir sağlık kuruluşu olmayı amaçlıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önceliğimiz, insan hayatını ön planda tutan, uluslar arası etik değerlere bağlı bir hastane olmaktır” dedi. Üstek, hastanenin fiziki durumunda da değişiklikler yapacaklarını belirtirken, “Yandaki arsamızda en kısa sürede inşaata başlayacak ve tamamlayacağız. Hastanemize tüp bebek merkezi, MR cihazları, Dijital Mamografi, Dijital Röntgen, Ultrason ve Renkli Doppler, 4 Boyutlu Ultrason gibi cihazlarla radyoloji ünitemizi hızla kazandıracağız. Denizlililere kaliteli sağlık hizmeti için çalışacağız” diye konuştu.
 


BAŞHEKİM İSTANBULLU: ÖNCELİĞİMİZ HASTA MEMNUNİYETİ
Özel Egekent Hastanesi Başhekimi Dr. Beysun İstanbullu ise, “Yıllardan beri bölge illerine ve yurtdışından gelen hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Kaliteli sağlık hizmeti herkesin hakkıdır. Biz de hasta memnuniyetini hep ön planda tutarak hizmetlerimizi daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.


banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku