Sağlık:
banner175
Pamukkale Belediyesi çalışanlarına özel indirim
Pamukkale Belediyesi, çalışanlarına indirimler sağlayan anlaşmalarına yenilerini ekledi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, makamında Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ve Göz Akademi Hastanesi yetkilileriyle 2 ayrı protokol imzaladı.
 
MUAYENEDE YÜZDE 50 İNDİRİM
Pamukkale Belediyesi ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesi arasında yapılan anlaşma gereği belediye çalışanları ile birinci derecede bakmakta oldukları kişilerin alacak oldukları teşhis, tedavi ve tıbbı bakım hizmetlerini indirimli alacak. Buna göre belediye personelleri kendileri ile eş ve çocukları ile anne ve babaları için Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde muayenelerde yüzde 50, ameliyat hizmetlerinde yüzde 10, tetkik hizmetlerinde yüzde 10 ve estetik ve güzellik uygulamalarında da yüzde 20 daha az ücret ödeyecekler. Bu anlaşma ile ilgili protokol Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Zeliha Şit tarafından imzalandı. Törende Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Çiğdem Oktay ve Altuğ Taş da hazır bulundu.
 
GÖZ TEDAVİLERİ DE İNDİRİMLİ OLACAK
Pamukkale Belediyesi personellerinin yararlanabileceği bir başka indirim ise Özel Göz Akademi Hastanesi tarafından sağlanacak. Özel Göz Akademi Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Serap Özarslan ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki tarafından imzalanan protokol gereği, belediye çalışanları ile bakmakla yükümlü oldukları birinci derece yakınları olan eş, çocuk, anne ve babaları indirimden faydalanabilecek. Pamukkale Belediyesi çalışanları muayene ücretlerinde yüzde 20 daha az ücret öderken, bu oran ameliyatlarda ise yüzde 10 olarak uygulanacak.
 
“ÇALIŞANLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediyede görev yapan tüm mesai arkadaşlarının değerli olduğunu ifade ederek, “Çalışanlarımıza hiç ihtiyaç olsun istemeyiz ama gerekli olursa indirim sağlayacak anlaşmalar yapıyoruz. Daha önce Özel Egekent Hastanesi ile protokol imzalamıştık. Şimdi de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ile Özel Göz Akademi Hastanesi ile çeşitli oranlarda indirim sağlayan sözleşme imzaladık. Protokoller tüm taraflara hayırlı olsun” dedi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku