Sağlık:
banner175
Pamukkale Üniversitesi'ne iki önemli bölüm açılıyor
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Hasan Karahan ve Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Semin Fenkci, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Erdinç Duru ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı hazır bulundu.
 


Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Hasan Karahan’a yeni görevinde başarılar dilerken, Pamukkale Üniversitesi’nin yaptığı bilimsel çalışmalar, fakülte ve yüksekokul sayıları, öğrenci sayıları gibi konularda bilgiler verdi. Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri ve yapımına başlanacak olan Obezite ve Diyabet Uygulama Araştırma ve Tanı Merkezi ve yeni açılacak olan karaciğer nakli ünitesi ve kemik iliği transplantasyon üniteleri, ayrıca yeni inşa edilecek Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi konularında bilgi verdi. Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nin olanaklarından bahseden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, sürekli gelişmekte ve ileri teknoloji ile donatılan Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nin hedefinin sunulan sağlık hizmetlerini değerli halkımıza en iyi şekilde vermek olduğunu dile getirdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Pamukkale Üniversitesi’nin düzenleyeceği ‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ paneli ve 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışına Vali Hasan Karahan’ı davet eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, hain darbe girişiminde şehit düşen kahraman askerimiz Ömer Halisdemir’in adının Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi’ne verildiğini hatırlattı.
 
Pamukkale Üniversitesi Yönetimi’nin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Karahan, Pamukkale Üniversitesi’nin yaptığı bilimsel çalışmaların ülkemizin ve özellikle Denizli’nin kültürel, ekonomik ve sanayi açısından gelişiminde büyük katkısı olduğunun altını çizdi. Pamukkale Üniversitesi’nin gelişmiş bir üniversite olduğunu söyleyen Vali Karahan, Denizli Valiliği ve Pamukkale Üniversitesi arasında var olan çalışmaların gelecekte devam edeceğine ve aradaki bağın daha da güçleneceğine olan inancını dile getirdi. Özellikle Denizli’nin sanayi, turizm ve tarım açısından önemli bir kent olmasından dolayı Denizli Valiliği ve Pamukkale Üniversitesi arasındaki ilişkilerin her zaman sürmesi gerektiğine dikkat çeken Vali Hasan Karahan, Valilik olarak Pamukkale Üniversitesi’ne her anlamda destek vermeye her zaman hazır olduklarını dile getirdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku