Sağlık:
banner175
PAÜ hastanesi estetik cerrahları kalça kemiğinden çene yaptı
Geçtiğimiz haziran ayında ateşli silah yaralanması nedeniyle çene kemiği ve yüzü parçalanan Mehmet Türken, Pamukkale Üniversitesi Plastik ve Estetik Cerrahi Kliniği’nde Dr. Hakan Özcan ve Dr. Özgen Kıvanç başkanlığındaki ekip tarafından 4 saat süren bir ameliyatla kalçadan alınan kemik ve cilt dokusu hastanın yüzüne nakledildi.
 
Yapılan başarılı ameliyat sonucu kısa sürede taburcu olan hasta için  öğretim üyeleri Dr. Özcan ve Dr. Kıvanç, “Hastamızın geçirdiği talihsiz yaralanma sonucu çene kemiği ve yanak dokusunda ciddi kayıplar mevcuttu. Çene fonksiyonlarını kullanamayan ve estetik açıdan ciddi problemi olan hastamıza iki ekip olarak yaklaşık 4 saatlik bir operasyonla kalçasından aldığımız kemik ve cilt içeren dokuyu yüzüne mikrocerrahi yöntemler ile nakledip hastamızı hayata ve toplum içine tekrar kazandırdık. Başarılı geçen bu operasyon sonrası artık hastamız yemek yiyebilecek, konuşabilecek ve günlük aktivitelerini sorunsuz bir şekilde yapabilecek duruma geldi’ dedi.
 
Türkiye’de büyük merkezlerde yapılan ameliyat için Pamukkale üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ise, ‘Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak son teknolojiyi ve devletin bütün imkanlarını değerli hastalarımızın hizmetine sunarak özellikle Ege Bölgesi’nin ve tüm Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz. Şuan Ege Bölgesi başta olmak üzere  tüm Türkiye’den derdine derman arayan vatandaşlarımızı, türk misafirperverliğine uygun bir şekilde ağırlıyor ve tedavilerini büyük özen ve özveri ile tamamlayıp sağlıklı bir şekilde evlerine dönmelerini sağlıyoruz. Türkiye’de nadir yapılan bu başarılı ameliyat için hastanemizin gözde kliniklerinden olan Plastik cerrahi kliniği öğretim üyeleri Dr R. Hakan Özcan ve Dr. Özgen Kıvanç’ı ve ameliyatta görev alan tüm plastik cerrahi doktorlarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku