Sağlık:
banner175
PAÜ hastanesinde rezalet
Pamukkalehaber.com’un whatsapp ihbar hattına gelen bir fotoğraf, görenleri şok etti. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin Çocuk Acil Servisi’nde üzerinde ‘sadece çocuklar içindir’ yazan tuvaletteki kanlı sedye, ‘pes’ dedirtti.
 
Pamukkalehaber.com’un haberine göre, bu tuvaleti kullanan çocukların rahatlıkla görebileceği bu manzara vatandaşların tepkisine neden olurken, kanlı sedyenin buna rağmen yerinden kaldırılmadığı iddia edildi.
 
Sedyenin kim tarafından oraya bırakıldığı bilinmiyor. Fotoğrafı pamukkalehaber.com ile paylaşan vatandaş, "Çocuklarımızı buraya iyileşsin diye getiriyoruz. Görüyoruz ki burada iyileşmek bir yana çocukların ruh sağlığını bozacak unsurlar sorumsuzca ortada bırakılıyor. Bu kabul edilemez" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku