Sağlık:
banner175
PAÜ'de obezite ameliyatı olanlar buluştu
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde obezite tedavisi olarak fazla kilolardan kurtulan hastalar buluştu. Son olarak Hollanda ve Fransa’dan gelen iki hastanın da ameliyat olduğu PAÜ Hastanesi Obezite Cerrahisi Bölümü’ndeki buluşmaye ameliyatları gerçekleştiren ekip de katıldı.
 
PAÜ Hastanesi Genel Cerrahi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Raşid Aykota, kilo ve obezite sebebi ile birçok hastanın yaşamının kısaldığını söyleyerek hastalığın tüm dünyada hızla yaygınlaştığına dikkat çekti.
 
Dönem dönem hastaları ile toplanıp bir araya gelen obezite cerrahisi çalışanları ve hasta yakınları, bu yılın son hasta destek toplantısını da geçen hafta gerçekleştirdiler. Bu toplantıların da en az cerrahi prosedür kadar önemli olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Aykota “Yeni yıla sağlıklı bir şekilde girecek hastalarımız ile hep birlikte olmaktan mutluluk duyduk” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku