Sağlık:
banner175
Perla Bütünsel Yaşam Merkezi'nde, kristal yatak terapisiyle şifa bulun
Denizli’nin ilk enerji merkezi olan, Perla Bütünsel Yaşam Merkezi Bahçelievler Mahallesi’nde açıldı. Bu merkezde, dengede olmayan ya da ters yönde çalışan çakralar kristal yatak terapisiyle tedavi ediliyor. Merkeze gelen hastalara çakra analizi, doğal taşlarla kristal yatak tedavisi ve yaşam koçluğu hizmeti veriliyor.
 
Perla Bütünsel Yaşam Merkezi’nin sahibi Arife Berna Yüceer, terapiye gelen hastaların, bütünsel şifaya kavuşmalarını amaçladıklarını seans süresinin de kişinin enerjisine ve çakralarının açılma süresine bağlı olduğunu belirtti. Yüceer “Terapiye gelen misafirlerimize ilk başta çakra analizi yapıyoruz. Buna göre kristal yatak terapisinde bir yol izliyoruz” dedi.
 
KRİSTAL YATAK TERAPİSİYLE ŞİFA BULUN
Başkent Üniversitesi’nden yaşam koçluğu ve NLP eğitimi yazar-eğitmen Ünal Güner’den ‘Şifa yolu’ eğitimleri alan, Yüceer kristal yatak terapisiyle nasıl şifaya kavuşulduğundan bahsettti, “Vücudumuzda 7 adet çakramız var. Her bir çakra, farklı bir enerjinin bedenimize giriş kapısıdır. Kristal yatak terapisiyle kapalı olan çakralarımızı açıyoruz. Vücut meridyenlerimizin yoğunlaştığı bölgelerde kuyruk sokumundan başımızın üzerine kadar olan omurga bölgemiz boyunca bu 7 çakra hizalanır. Her bir çakramızın rengi ve etkileşimde olduğu organlarımız vardır. 7 adet salgı bezimiz ve çakralarımız bağlatılıdır” diye konuştu.
 
OLUMSUZ DUYGULARDAN ARINDIRIYOR
Negatif duygular, kin, nefret affedememe, kıskançlık gibi bizi derinden üzen olayların çakralarımızı hizadan çıkarıp ters yönde çalışmasına sebep olduğunu belirten Yüceer, piskolojik ruh ve beden sağlığını olumsuz etkilediğini kristal yatak terapisiyle ters yönde çalışan çakraları dengelediklerini söyledi.
 
Yüceer son olarak, kristal yatak tedavisine düzenli olarak devam edildiğinde mevcut rahatsızlıkların büyük oranda iyileştiğinin  ve kendini yenileme potansiyelinin ortaya çıktığını belirtti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku