Sağlık:
banner175
Rektör Bağ: Hastanede keşmekeşlik yok
Pamukkale Üniversitesi, FETÖ’nün en çok yuvalandığı yerlerden biri çıktı. Haliyle, çok sayıda akademisyen de bu soruşturma kapsamında önce açığa alındı, tutuklandı ve üniversiteden ihraç edildi.
 
Ancak bu durum halkı en çok üniversitenin hastane bölümünde etkiledi. Çoğu akademisyenin tutuklanmasıyla birçok hasta, başka doktorlara nakledildi. Denizli’de yayın yapan bir yerel gazete, hastanedeki doktorların Allah’a emanet tedavi edildiğini ve keşmekeşlik yaşandığını ileri sürdü.
 
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ ise uzman açığını doğruladı ama bir keşmekeşlik yaşanmadığını söyledi. Gazetenin haberi üzerine twitter’den açıklama yapan Bağ, “FETÖ mücadelesi kapsamında Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi açığı oluştuğu doğrudur, ancak sağlık keşmekeşliği yoktur” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku