Sağlık:
banner175
Sağlık personeli daha iyi hizmet için işaret dilini öğrendi
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından işitme engelli vatandaşların hastanelerde sıkıntı yaşamasını önlemek amacıyla ‘Her Hastaneye İşaret Dili, Gelin İşaret Dilini Öğrenelim’ sloganıyla başlatılan işaret dili eğitim kursunda başarılı olan 25 katılımcıya sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim ve Merkezefendi Halk Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla başlatılan 120 saatten oluşan ve 2,5 ay süren temel işaret dili eğitimini tamamlayan Birliğe bağlı Servergazi Devlet, Denizli Devlet ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görevli 25 sağlık çalışanına sertifikaları verildi.
 
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, “Hedefimiz işaret dili bilen personel sayımızı daha da arttırmak. Tüm sağlık ekibimizle engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılabilecek her türlü desteğe hazırız” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku