Sağlık:
banner175
Tavaslılar hastaneye hayırda yarışıyor
Geçen Ağustos ayında açılmasıyla birlikte modern binada hizmet vermeye başlayan Tavas Devlet Hastanesi’ne hayırseverlerin cihaz bağışları sürüyor.
 
Daha önce hayırsever Cennet Saçıkan’ın mamografi cihazı bağışladığı hastaneye şimdi de maddi değeri 121 bin TL olan cihazlar bağışlandı.
 
Hayırseverlerden Naciye Katırcı tarafından Yenidoğan İşitme Tarama Cihazı bağışlanırken,
hayırsever İsmail Önür tarafından Otorefraktometre (Bilgisayarlı Göz Ölçüm Cihazı),
hayırsever Medine Mutlubaş tarafından da Fizik Tedavi Ünitesi’ne test cihazları (3usg, 4 yatak, El-Kol Egzersiz aletleri) bağışlandı.
Yine Tavas Anadolu Lisesi öğrencileri kendi imkânlarıyla Akülü Tekerlikli Sandalye alarak hastaların kullanımı için bağışta bulundu.
 
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk yapılan bağışlardan duyduğu memnuniyeti dile getirmek ve bağışçılara plaket vermek üzere Tavas Devlet Hastanesi’ne gitti, teşekkür etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku