Sağlık:
banner175
Ünlülerin Denizlili doktoru Serkan Barışkan
Özellikle İstanbul sosyetesinin estetik alanındaki aranan isimlerinden biri olan Dr. Serkan Barışkan, haftanın belirli günlerinde memleketi Denizli’ye gelerek pek çok hastanın sağlığına kavuşmasını sağlıyor. Dr. Barışkan, haftanın diğer günlerinde ise İstanbul'da Acıbadem hastanelerinde operasyonlarını gerçekleştiriyor.
 
İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olan Denizlili doktor, burun ve yüz estetiği alanında yurt içi ve yurt dışında düzenlenen kongrelerde de ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Op. Dr. Süreyya Şeneldir ile birlikte çalışan Dr. Serkan Barışkan; estetik kavramının özellikle son yıllarda daha çok karşımıza çıkmaya başladığını ifade ederek, estetik operasyonların gerek kadın, gerekse erkeklerin yaşamında büyük önem taşıyan konulardan biri haline geldiğini ifade ediyor.
 


BAŞARILI OPERASYONLAR SON DERECE ÖNEMLİ
Burun estetiği ameliyatına ilginin son zamanlarda çok daha arttığını belirten Dr. Serkan Barışkan; ‘Burun estetiğinin bu kadar yaygınlaşmasında sonuçların başarılı olmasının oldukça etkili olduğu kanaatindeyim. Özellikle son dönemlerde çok sayıda hastamız başarılı operasyonlar nedeniyle burun ve yüz estetiği operasyonları için bize geliyor’ diyor.
 
Burun estetiği ameliyatlarının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadınların ve erkeklerin en sık yaptırdığı estetik ameliyat olduğunu belirten Dr. Serkan Barışkan, ‘’estetiğin öneminin yanında fonksiyonlarını da unutmamak gerekir. Sadece görünüşünün güzel olması kesinlikle yetmez, fonksiyon olarak da kaliteli nefes alabiliyor olmamız gerekir. Dış görünüşü düzeltilirken kaliteli nefes almamıza engel olan burun içindeki sorunlar aynı ameliyat sırasında kesinlikle düzeltilmelidir’’ diyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku