Sağlık:
banner175
Vizyongöz, sağlık hizmetlerinde mesafe tanımıyor
Denizli’de sağlık turizmi denilince ilk akla gelen sağlık kurumlarından olan Vizyongöz Hastanesi, yurtdışından gelen bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu. Bulgaristan vatandaşı olan Anastasiya Korunova, gözlüklerinden kurtulmak için Denizli’ye tam 20 saatlik otobüs yolculuğu sonrası gelerek Vizyongöz Hastanesi’nde muayene oldu ve gerekli tektiler sonrası operasyon yapılması kararlaştırıldı. Halk arasında göz içi akıllı lens diye tabir edilen “şeffaf lens ekstraksiyonu” operasyonu yapılan Korunava’nın operasyonu son derece başarılı bir şekilde tamamlandı. Bulgar Anastasiya Korunova,  ayrıca hastane yetkililerince Denizli’de son derece iyi bir şekilde ağırlanarak, operasyon öncesi Pamukkale ve Denizli’yi tanıma fırsatı buldu.  
 
2.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizm Zirvesi’nin katkıları devam ediyor
Denizli’den güzel anılarla ayrılan Anastasiya Korunova’nın operasyonunun THTC Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi’nin 2017 yılında Denizli’de düzenlediği 2.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizm zirvesinin meyvelerinden sadece biri olduğunu dile getiren Vizyongöz Hastanesi yetkilileri, “THTC Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin ÇAKMAK’a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sağlık Turizmi kapsamında ülkemize ve şehrimize maddi ve manevi katkıda bulunmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku