Sağlık:
banner175
Vizyongöz'den Muhtarlara özel hizmet
Özel Vizyongöz Tıp Merkezi, Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerini Tavacı Recep Usta’da ağırlayarak, muhtarlar için yeni bir hizmet başlattı. Özel Vizyongöz Tıp Merkezi Genel Müdürü Bircan Öngör’ün ev sahipliğini yaptığı buluşmaya, Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu ve dernek üyeleri katıldı. Özel Vizyongöz Tıp Merkezi Genel Müdürü Bircan Öngör, Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu ile Denizlili muhtarlar için özel bir protokole imza attı.
 
DENİZLİLİ MUHTARLARA ÖZEL PROTOKOL
Özel Vizyongöz Tıp Merkezi Genel Müdürü Öngör, protokol anlaşması imzası vesilesiyle muhtarlarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Özel Vizyongöz Tıp Merkezi, Denizli’nin göz üzerinde uzmanlaşmış en eski özel sağlık kurumudur. On bir yıldır heyecanımızı kaybetmeden Denizli ve çevresine sağlık hizmeti veriyoruz. Bugün, Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi ile imzaladığımız protokol kapsamında, Denizlili muhtarlarımıza hizmet vermek için yeni bir adım attık. Siz değerli muhtarlarımıza hizmet vermekten Özel Vizyongöz Tıp Merkezi olarak onur duyacağız” dedi.


Öngör: “Yeni Sağlık Hizmetimiz Hayırlı Olsun”

Bircan Öngör, Özel Vizyongöz Tıp Merkezi kadrosu ve tedavileri hakkında muhtarlarla bilgi paylaşarak şunları kaydetti: “Özel Vizyongöz Tıp Merkezi şu an yedi göz doktoru, bir anestezi doktoru ve elli çalışanıyla kaliteli ve etkili hizmet sunmanın gayreti içerisinde bulunuyor. Yaptığımız yatırımlar ve verdiğimiz hizmetler karşısında hastalarımızdan aldığımız olumlu geri bildirimler bizleri gururlandırarak, emin adımlarla ilerlememizi sağlıyor. Yoğun işleri arasında buluşmamıza katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanımız Adnan Kuloğlu ile imzaladığımız sağlık protokolümüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku