Sağlık:
banner175
Vizyongöz'e uluslararası ziyaret
Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadavut ve Genel Müdür Bircan Öngör'ün eşlik ettiği heyete Vizyongöz Tıp Merkezi tanıtıldı ve Denizli'nin Sağlık Turizmi açısından ne kadar önemli bir konumda olduğu hakkında bilgiler verildi.
 
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; Türkiye’nin sayılı ve önde gelen termal kaynaklarına ev sahipiliği yapan Pamukkale ve Karahayıt, binlerce yıldan bu yana yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerine şifa dağıtmaya devam ediyor. Termal sağlık başta olmak üzere diğer sağlık alanlarında da Denizli, sağlık kenti olma anlamında önemli bir potansiyele sahip. İstiyoruz ki; Denizlimizin sağlık alanındaki bu zenginlikleri dünya genelinde daha geniş çapta duyulsun, geliştirilsin ve kentimiz tam bir sağlık merkezi olarak tüm dünyaya hizmet versin. 52 farklı ülkenden 256 yabancı ve 100 yerli alım heyetinin katılacağı 2. Uluslararası Termal Sağlık Turizm Zirvesi bunun için güzel bir adım olacak. Hiç kuşkusuz bu Zirve yalnızca Denizli için değil, ülkemiz ve tüm dünya ülkeleri için de büyük önem taşıyor” denildi.
 
Vizyongöz Genel Müdürü Bircan Öngör ise UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale’nin ve Karahayıt’ın önemli bir sağlık merkezi potansiyeli taşıdığını belirterek, “Denizli, uluslararası anlamda önemli bir  Zirveye ev sahipliği yapacak. Zirve ile birlikte Denizli’nin bu değerli merkezleri tüm dünyaca bilinen sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerleyecek” dedi.
 
Vizyongöz’ün hizmet anlayışının dünya standartlarında ve alanında fark yaratacak düzeyde olduğunu belirten Heyet, Vizyongöz Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadavut ve Genel Müdür Bircan Öngör’e, ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Heyet, ziyaretin ardından Pamukkale’deki otellerine geri döndü.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku