Sarayköy:
banner175
AK Parti Sarayköy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen, İlçe Ziraat Odası Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halil Aktım, İlçe Belediye Meclis Üyesi Ersin Uz ile parti üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için Ziraat Bankası şubesine giderek para yatırdı.
 
Açıklamada bulanan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Ak Parti İlçe teşkilatımız, meclis üyelerimiz olarak Sarayköy Ziraat Şubesi’nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a seçim kampanyasında destek vermek için hep birlikte bulunmaktayız. Burada miktardan ziyade vatandaşlarımızın gönül muhabbetiyle sayın Cumhurbaşkanımıza destekleri söz konusudur ve bu konuda ilçe başkanımızda büyük destek göstermişlerdir. Tüm teşkilat temsilcilerimize ve meclis üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir kampanyayla inşallah 24 Haziran akşamı zaferin bizimle olacağını sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini canı gönülden inanıyoruz” dedi. 
 
Türkiye’ye çağ attıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da da ülkede çağ attıracağını söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, “Biz de tüm teşkilatımızla bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye’ye şimdiye kadar çağ attıran Cumhurbaşkanımızın bundan sonraki süreçlerde de her zaman teşkilat olarak dimdik arkasında olacağız. Bugün buraya gelen teşkilat üyesi arkadaşlarımızda bizleri gururlandırdı. Herkes Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümenin ne kadar onurlu gururlu olduğunu tüm ilçemize göstermiş oldu. Buradaki amacımız miktardan daha çok tarafımızı ve yürüdüğümüz yolu belirtmektir” diye konuştu. 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku