Sarayköy:
banner175
Denizli'de bedensel engelli küçük kız ilk kitabını tanıttı
Sarayköy ilçesinde özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Doruk, ailesinin de desteğiyle bir kitap hazırlamaya karar verdi.

Kitabın editörlüğünü anne Meriç, kapak tasarımını ağabey Yiğit, sayfa düzenlemesini abla Şevval ve yayın hazırlığını baba İbrahim Doruk'un üstlendi.

Eğitim gördüğü kurumda imza töreni düzenleyen Doruk, gazetecilere, 47 sayfadan oluşan "Bir Yılbaşı Hikayesi" adlı kitabı herkesin beğenisine sunduğunu söyledi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Doruk, "Bugün benim en mutlu günüm. Yazar olma hayalini kuruyordum. Şimdi hayallerim gerçek oldu. Yazmayı çok seviyorum. İnşallah bu kitabın daha sonra filmini çekmek istiyorum." dedi.

Anne Meriç Doruk da kızının hayalindeki kurguları yazıya dökmeyi çok sevdiğini dile getirdi.

Kızının, hayal ettiği kitaplarının kapak tasarımlarını da çizdiğini anlatan Doruk, "O zamanlar, 'yaptığım kitap tasarımlarının her birinin öyküsü olacak' derdi. 10 yaşında sayısız öykü yazdı. Yazarlığa ilk kitabıyla başlangıç yaptık. Bugün onun en mutlu günü." ifadelerini kullandı.

Başkan Özbaş ise minik yazarın azmine ve ışığına hayran kaldığını belirtti.DENİZLİ (AA) 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku