Sarayköy:
banner175
Koruyucu aileler Didim tatilinde
Aileleri ile turistik ve tarihi mekânları gezen çocuklar Didim’i tanıdı, denizin keyfini çıkardı.
Didim’e giden koruyucu ailelerden Hatice Doğan, “Başkanımız ‘çocuklarımız ne isterse onu yapalım’ dedi. Çocuklar Didim’e gitmek istedi. Başkanımızda sağ olsun hazırlıkları yaparak bizi Didim’e uğurladı. Çocuklarımız çok eğlendi. Onlar için farklı, bir o kadar da güzel bir gün oldu. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
 
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sadece çocuklar gülsün diye yürekleriyle anne ve baba olan ailelerimiz bizler için ayrı bir kıymetli. Çünkü onların tek isteği çocukların sevgi ve güven içerisinde büyütülmesi.  Çocuklar için bizde bir şeyler yapmak istedik ve çocukların en çok ne istediklerini sorduk. Onlarda Didim’e gitmek istediler. Yaptıkları gezi sonrası çocuklarımızın mutlu dönmeleri bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Çocuklar gülsün diye bizlerde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku