Sarayköy:
banner175
Minare inşaatından düşen işçi ağır yaralandı
Olay, Sarayköy, Trafo mahallesi, TOKİ şantiyesindeki caminin minare inşaatında meydana geldi.
 
İddiaya göre, minareye kalıp çakan 54 yaşındaki Hazım Önlüer, dengesini kaybederek minarenin tepesinden 6 metre aşağıya iskeleye düştü.
 
Düşmenin etkisiyle bir daha ayağa kalkamayan ve ağır yaralanan Önlüer’in yardımına diğer çalışanlar koştu. İşçiler, minarede asılı kalan ve ağır yaralanan Hazım Önlüer’i kurtarmakta başarılı olamayınca itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi.
 
Olay yerine gelen Sarayköy Şubesine bağlı itfaiye ekipleri bom aracı kullanarak minarenin en tepesine ulaştı. Bir itfaiyeci ip ile aşağıya indi ve ağır yaralı Önlüer’i kurtarma ipi ile sıkıca bağladıktan sonra yukarı çekti.
 
Daha sonra bom aracına konan işçi dikkatlice aşağıya indirildi ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı olan işçiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Belinde ve kaburgalarında kırık olma olasılığı olan işçi hastaneye kaldırıldı.
Mericulukus.tv
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku