Sarayköy:
banner175
PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu'na yerleşen öğrenciler belediyenin yemeğinde bir araya geldi
Sarayköy Belediyesi’nin imkanlarıyla inşa edilen yeni binasına mart ayında taşınan PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programlarıyla 2019-2020 eğitim öğretim yılında 250 öğrenciye kapılarını açtı.
 
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş,  üniversite öğrencilerinin adına Hüseyin Kuş Parkında “Sarayköy’e Hoş Geldin” yemeği düzenledi. Yemeğe Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy İlçe Emniyet Müdürü Erhan Koç, Sarayköy Meslek Yüksekokul Müdürü Aslı Öztürk Kiraz, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 
Öğrencilere Sarayköy’ü tanıtan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sizler bizim evlatlarımız aynı zamanda ailelerinizin bize emanetisiniz. Burada en güzel eğitimi almanız için üzerimize düşen görev neyse yapacağız. Sarayköy eğitim şehri olma yolunda büyük adımlar atmış bir ilçemiz. Mart ayında belediyemizin imkanlarıyla ilçemize kazandırdığımız PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu binamız ile eğitimde vizyon adımlar atarak çıtamızı en üstlere çıkarmayı hedefliyoruz. Eğitimleriniz için ilçemizi seçmeniz bizlere ayrı bir gurur ve onur verdi. Sorun ve taleplerinizde şahsıma ulaşabilirsiniz. İster arayarak, isterse mesaj atarak bana sorunlarınızı ve taleplerinizi aktarabilirsiniz. Beni bir abiniz olarak görmenizi istiyorum. Bir telefon kadar size yakın olduğumu bir kez daha hatırlatarak eğitimlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku