Sarayköy:
banner175
Sarayköy Belediyesi'nden Gençlik Festivali
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gençlere yönelik yapılan etkinlik ve projelerini  onların fikir ve düşüncelerini alarak şekillendiriyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da dolu dolu etkinliklerle geçiren Sarayköy’ün gençleri, 1 hafta boyunca birçok spor dalında yapılan müsabakalarda yarıştı.
 
Sadece yarışmalarla bitmeyen bayram kutlamasının finali 14 Mayıs pazartesi günü büyük bir konserle olacak.
 
Tüm Denizli halkını 14 Mayıs pazartesi günü saat 20.30’da Sarayköy Belediye önündeki Atatürk Parkında gerçekleştirilecek olan konsere davet eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ 19 Mayıs Ramazan ayına denk geldiği için Gençlik Festivalimizin final tarihini öne çekerek 14 Mayıs olarak karar aldık. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan konserimizde öncelikle genç müzisyenlerin bir araya geldiği POP-UP grubu sahne alacak. Ardından Türkiye’de rock müzik alanında ismini duyuran Umut Kaya çıkacak. Coşkunun artacağı konserimize tüm Denizli halkımız davetlidir” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku