Sarayköy:
banner175
Sarayköy Belediyesi'nden korona uyarısı

Dün akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın iller bazında yaptığı açıklama ile virüsün tüm Türkiye’ye yayıldığı ortaya çıktı. 

Denizli 81 vaka ile Ege Bölgesi’nde en çok korona tespit edilen 2. il konumunda yer alırken, tedirginlik üst seviyeye yükseldi. 

SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN UYARI
Sarayköy Belediyesi de resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ilçe halkını uyardı. Sarayköy’de koronavirüs vakalarının görülmeye başlandığını ifade edildiği açıklama ile ilçede birden fazla vakanın olduğu ortaya kondu. 

Açıklamada, “Değerli hemşehrilerimiz, alınan tüm kurumsal ve bireysel tedbirlere rağmen ilçemizde koronavirüs vakaları görülmeye başlamıştır. Bu sebeple başta 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimizin mecbur olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamaları, sağlık ve hijyen tedbirleri konusunda daha fazla özen göstermeleri önemle duyurulur” denildi.

 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku