Sarayköy:
banner175
Sarayköy TOKİ konutlarının ihalesi yapıldı
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş öncülüğünde ilçeye Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak sosyal donatılar ve ticari komplekslerin yer aldığı 403 konut projesi başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından 8 Haziran’da ihalesi gerçekleştirildi.
 
Sadece Sarayköy halkının değil, Denizli nüfusuna kayıtlı vatandaşların da yoğun talep gösterdiği Sarayköy’ün Gerali Mahallesi Trafo Mevkii’ne inşa edilecek olan 122 m2’lik 3+1 konutlar ile 85 m2’lik 2+1 konutların yapımı için gelecek günlerde yer teslimi yapılacağını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Başvurular başladığı günden bu yana konutlarımıza yoğun bir talep geldi. Bizde vatandaşlarımızın yoğun talebini öncelik vererek yeni bir konut projesi yapımı için TOKİ ile birlikte çalışmalar yapmaya başladığımızın müjdesini de vermek istiyorum” dedi.
 
Başkan Özbaş, “Bu zamana kadar süren hummalı yoğun, meşakkatli bir çalışmanın ardından geçen hafta içinde TOKİ konutlarımızın ihalesi gerçekleşti. 403 konut ve ticaret merkezimiz için ilk olarak yer teslimi yapacağız ardından temel atmalarına başlayacak ve inşaatımız yükselecek. Umut ediyorum, 2 yıl içerisinde vatandaşlarımız yeni konutlarına sahip olacaklar. Büyüyen Sarayköy de yeni bir yerleşim alanına kavuşmuş olacak. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz” diye konuştu. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku