Sarayköy:
banner175
Sarayköy'de 15 Temmuz etkinlikleri başladı
Sarayköy’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri başladı. İlk olarak Sarayköy Belediye binası önünde 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi açıldı.
 
Ardından Sarayköy Kaymakam Vekili Murat Sarı, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçe protokolü, kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla ilçe merkez ve mahallelerindeki şehitlikler ziyaret edilerek onların nezdinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıldı.
 
SARAYKÖY’DE TASAVVUF MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ İSMİ SAHNE ALACAK
15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü töreninin Cumartesi günü saat 20.00’de belediye önündeki Atatürk anıtında gerçekleşeceğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Asil Türk milleti damarlarında akan asil kanın gücü ile devasa tankların üzerine gözlerini karartıp o gün yürümüştür. 15 Temmuz darbe girişiminde Türk milleti vatana ve millete olan bağlılığını bir kere daha göstermiştir ve tarih tekerrür etmiştir, vatan hainleri büyük bir zaferle bertaraf edilmiştir” dedi.
 
Başkan Özbaş, tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden olan Emre Ermiş’in sahne alacağı 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü töreninin Sarayköy Belediyesi önünde düzenleneceğini belirterek tüm vatandaşları davet etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku