Sarayköy:
banner175
Sarayköy'de anlamlı iftar yemeği
Sarayköy Belediyesi anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı, Dünya Yetimler Günü'nde ilçedeki yetim, öksüz çocuklar ve yakınları ile biraraya geldi. Belediye Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, ilçe protokolü, yetim ve öksüz çocuklar ile yakınları katıldı.
 
Balon, pamuk şeker ve Osmanlı macununun dağıtıldığı iftar yemeğinde çocuklara kol saati ve çanta da hediye edildi. İlahilerin söylendiği iftar yemeğinin sonunda konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Ramazan ayına girdiğimiz günden bu yana iftarımızı hiç evimizde yapmadık. İftarımızı derdi olan, olmayan, yaşlımızın, engellimizin, çat kapı girdiğimiz bir komşumuzun, teyzemizin, amcamızın evlerinde açtık. Bugün Ramazanımızın 15. günü ve Dünya Yetimler Günü. Bende bir yetimim. 2 buçuk yıl önce babamı kaybettim. Baba acısını bazen yaşınız 40 olduğunda yaşıyorsunuz. Bazen dünyaya geldiğinizde anne babanızı hiç tanımıyorsunuz. Bizde bugün Sarayköyümüzdeki özel kardeşlerimiz ile birlikte olmaya çalıştık. Gerek annesi gerek babasını yitirmiş çocuklarımızla bu özel günü dolu dolu yaşamak istedik. Onlarla birlikte iftarımızı açtık. Biz sadece bugün değil her zaman onların yanında olacağız" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku