Sarayköy:
banner175
Sarayköy'de Roman vatandaşlara festival sözü
Sarayköy Belediyesi ilçedeki tüm vatandaşları önemsediğini bir kez daha gösterdi. Sarayköy Belediyesi, “ Roman Haftası”nda ilçedeki Roman vatandaşlara özel gece düzenledi. Özel bir restaurantta düzenlenen “Roman Buluşması”na Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Halil Aktım, Engin Gültekin ve çok sayıda roman vatandaş katıldı.
 
Etkinlikte katılımcılar ilk olarak yemekte bir araya geldi. Yemeğin ardından konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ İlçemizdeki tüm hemşehrilerimiz bizim için değerlidir. Onlar ile ilçemiz var oluyor ve büyüyor. Roman kardeşlerimiz olarak sizlerde ilçemizin bir parçasısınız. Davetimi kırmayarak bu gecede bizim ile biraraya gelen Denizli’nin ve Sarayköy’ün gülleri olan sizlere çok teşekkür ederim” dedi.
 
ROMAN HAFTASI GÜNLERCE KUTLANACAK
Roman vatandaşların “Roman Haftası”nı kutlayan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Değerli dostlar bu hafta Roman Haftası. Bu yıl bu haftayı tek bir günde kutladık ancak önümüzdeki seneler bu kutlamalarımız günlerce sürecek. Seneye 24 Mayıs Milli Mücadeleye Katılış ve Tarım-Kültür Festivali gibi coşkulu kutlayacağız. Siz hangi sanatçıyı isterseniz biz o sanatçıyı buraya getireceğiz. Kutlamaları sizin ile birlikte fikir alışverişi yaparak düzenleyeceğiz. Roman Haftası bundan böyle 1 gün değil 3 gün sürecek” dedi.
 
“ROMAN VATANDAŞLARIMIZ İLE HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ”
Roman vatandaşlar ile gurur duyduğunu kaydeden Başkan Özbaş, “Allah ömür verdikçe siz dostlarımızla olmaya devam edeceğiz. Sizler 3 yıl önce bu kardeşinizi belediye başkanı seçtiniz. Sizden aldığım bu emanet ile 3 yıldır çalışıyoruz. Görev süresi boyunca Sarayköy’deki tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Başkan Özbaş, vatandaşlarla zeybek oynayarak eğlenceli dakikaların açılışını yaptı. Ardından Başkan Özbaş, gece boyunca Roman vatandaşlarla Roman havaları oynadı.
Renkli görüntülerin hakim olduğu gecede Roman vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku