Sarayköy:
banner175
Sarayköy'e 410 konutluk TOKİ müjdesi

Sarayköy Belediyesi ilçede TOKİ işbirliği ile yapılacak 410 dairelik toplu konut projesini hayata geçiriyor. Projeyle ilgili bilgilendirme ve tanıtım toplantısı, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve TOKİ uzmanlarının yanı sıra ev sahibi olmak isteyen Sarayköylü vatandaşların katılımıyla yapıldı.
 
Sarayköy için çok önemli bir projeyi başlatmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Her yönüyle güçlü bir kalkınma hamlesi içerisinde olan ilçemizde en önemli konulardan bir tanesi de vatandaşlarımızın konut sahibi olmalarıdır. Toplu Konut Projesi’ni bugün itibariyle başlatıyoruz. İlçemize yakışan modern yaşam alanlarını inşa edeceğimiz bu proje ile inşallah yüzlerce vatandaşımız ev sahibi olacak. Ben bu dev projenin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Sarayköy’de inşa edilecek toplu konutlar için kayıtlar 5 Aralık 2016 Salı günü başlayıp ve 27 Ocak 2017 Cuma günü sona erecek. 2+1 ve 3+1 şekilde yapılacak dairelerin başvuruları Sarayköy Belediyesi’ne yapılacak. Detaylı bilgi ve başvuru şartlarını incelemek isteyen vatandaşlar Sarayköy Belediyesi web sitesi ve 0 258 415 10 07 numaralı telefonlardan da bilgi alabilecekler.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku