Sarayköy:
banner175
Sarayköy'e sinema müjdesi
Sarayköylüler tiyatroyu çok sevdi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın destekleriyle kurulan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü Hakkı Karaca’nın eğitmenliğinde başarıya imza atmaya devam ediyor. Tiyatro sezonu başlamasıyla birlikte Sarayköylüler tiyatroyla buluşmaya başladı.
 
Sarayköylü gençlerden oluşan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü,  Hakkı Karaca’nın eğitmenliğinde Ahmet Başımoğlu’na ait Bizim Hastane oyunu ile Sarayköylülerin karşısına çıktı.
 
Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununa Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Hakan Kurt ve yüzlerce vatandaş katıldı.
 
Bizim Hastane tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kahkahaların eksik olmadığı gece sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş,  ilçe halkına sinema müjdesi verdi.
 
Başkan Özbaş, “Yakın bir zamanda açtığımız Kültür Merkezimizde faaliyetler büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Tiyatro sezonunun başlamasıyla birlikte Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübümüz sezonunun ilk oyunları olan Bizim Hastane oyunu ile bizimle. 3 yıl önce yüzlerce gencimiz ile hala içimizde var olan o heyecanla tiyatroya başlamıştık. Kültür merkezimizden önce tiyatro faaliyetlerimiz düğün ve toplantı yapmaya uygun ancak tiyatro yapmaya uygun olmayan çok amaçlı belediye salonumuzda gerçekleşiyordu. Gençlerimiz o güzel yetenekleriyle harikalar yaratıyorlardı ancak sahnelenen yer uygun değildi. Şimdi oyunlarına yakışır yerde sanatlarını yapıyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.
 
Tiyatro oyununa Sarayköylü vatandaşların yoğun ilgi göstermesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Özbaş, “Sanatın birleştirici ruhunu burada görüyoruz. Burada en büyük teşekkürü Sarayköylü halkımızın teveccühü ile birlikte bizim kulübümüzdeki arkadaşlarımız, Hakkı hocamız hak ediyor” diye konuştu.
Konuşmasının sonunda büyük müjdeyi veren Başkan Özbaş, “ Ekim ayının 15’inden itibaren ilçemizde Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezimizde vizyon filmleri vatandaşlarımızla buluşturacağız. İlçemize, memleketimize hayırlı olsun” dedi.
 
Ardından Başkan Özbaş, tüm tiyatro ekibini tebrik etti.
Tiyatro sonunda memnuniyetini dile getiren 60 yaşındaki Kevser Çayır, “Tiyatro oyunu çok güzeldi. Sinir stresim resmen kalmadı.  Evime çok sakin bir şekilde gidiyorum. Sarayköy’de bu tür faaliyetlerin başlaması bizi çok memnun etti. İnşallah sürekli devam eder” dedi.
Şazime Sivritepe ise, “Tiyatro oyununu çok güzel buldum. Sarayköy’de çok güzel şeyler olmaya başladı diyebilirim. Stres atmak, vakit geçirmek, yeni şeyler öğrenmek açısından çok güzel” diye konuştu.
12 yaşındaki Özgün Karaduru, “Tiyatro çok güzeldi. Başarılıydı, çok beğendim. Tüm ekibe böyle güzel bir oyunla bizi buluşturdukları için teşekkür ederim” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku