Sarayköy:
banner175
Sarayköylü çocuklara 11 günlük şenlik
Sarayköylü minikler Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi önünde düzenlenen şenlikte eğlendi. Sarayköy Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nın ilk günü başlattığı çocuk şenliği 31 Ağustos’a kadar devam etti.
 
Şişme oyun grupları, jetonlu oyun grupları, çarkıfelek, 4 kollu uçak, tren ve birçok oyun gruplarının yer aldığı şenlik 11 gün devam etti. Minikleri sık sık ziyaret eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Bayramlar en çok da çocuklarımızı sevindirir. Bizde Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızda çocuklarımızı mutlu etmek istedik. 21 Ağustos ve 31 Ağustos tarihleri arasında İki Bayram Arası Çocuk Şenliği düzenledik. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri de mutlu etti” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku