Sarayköy:
banner175
‘Sınırın Şahinleri' şehit Hüseyin Kuş için toplandı
İlk olarak Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından Şehit Hüseyin Kuş Parkı’nda verilen kahvaltıda bir araya gelen Sınırın Şahinleri, hem o günleri hem de şehidimizin kahramanlıklarını anlatarak anılarını tazelediler.
 
Şehidimizin babası Osman Kuş ile İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, İlçe Garnizon Komutanı Uğur Özcan, şehidin komutanları Albay Mustafa Mercan, Binbaşı Yavuz Yavuz, emekli Binbaşı Atilla Güçlüoğlu ve Siyah Kaya Bölüğü askerlerinin katıldığı kahvaltıda misafirlere teşekkür eden Özbaş “Bugün bizim için çok özel ve anlamlı bir gün. Sizler 20 yıl önce şehit düşen Hüseyin Kuş kardeşimizin yıl mevlidi için ülkemizin dört bir tarafından buraya geldiniz. Şehidimizin aziz hatırasını canlı tuttuğunuz için, şehidimizin ailesine ve bizlere bu mutluluğu, gururu yaşattığınız ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler sınır boylarında, kar kış demeden, omuz omuza hainlere karşı ülkemizi ve milletimizi savundunuz. Kanınızı verdiniz, canınızı verdiniz ama ay yıldızlı bayrağımızı hep göklerde tuttunuz. Bu millet size minnettardır. Haklarınız asla ödenmez. İnşallah bizlerde hem şehitlerimize hem de sizlere layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Ben sizlere bir kez daha ilçemize hoş geldiniz diyor; bugün yıl mevlidini yaptığımız Şehit Hüseyin Kuş kardeşime ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.
 


Şehit Hüseyin Kuş Parkı’ndaki kahvaltının ardından şehidimizin evinin önünde okutulan mevlide katılan misafirler daha sonra kaymakam Akkaya ve Başkan Özbaş ile birlikte şehitliğe geçerek tüm şehitlerimiz için Kuran okuyup dua ettiler. Şehitlikte bulunan Hüseyin Kuş ve Berkant Kahraman’ın mezarlarına karanfiller bırakan Siyah Kaya Bölüğü komutanları ve askerleri “Bizler 20 yıldır hiç ara vermeden bir araya gelerek şehitlerimizi ve ailelerini ziyaret ediyoruz. Hüseyin Kuş kardeşimizin mevlitlerine de her yıl katıldık, inşallah katılmaya devam edeceğiz. Hüseyin kardeşimiz çok şanslıydı. Çünkü o şehitlik mertebesine ulaşabildi. Bizlere nasip olmadı bu kutsal mertebe. Artık bize düşen görev şehitlerimizin ailelerine evlat olmak, onların bize emaneti olan vatana sahip çıkmaktır. Her yıl olduğu gibi bugün de bizleri burada ağırlayan başta şehidimizin ailesi ve babası Osman Kuş amcamız olmak üzere herkese teşekkür ediyor; Hüseyin Kuş kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.“ dediler.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku