Sarayköy:
banner175
TIR'a arkadan çarpan araçtaki genç öldü
Kaza; Denizli-Aydın yolunda meydana geldi. Ceyhun Tarakçı yönetimindeki 20 SN 686 plakalı hafif ticari araçla Denizli’den Aydın istikametine doğru giderken, önünde aynı istikamete seyir eden Ahmet Açar’ın kullandığı 63 L 3673 plakalı TIR’arkadan çarptı.
 
Kazada, ticari araç hurdaya dönerken içerisinde bulunan 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
 
Yaralılar sürücü Ceyhun Tarakçı, Altan Akçay, Günay Döner, Okan Kumral, Burak Çilkaya ve Yaşar Arı, olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanelerine kaldırıldı.
 
Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve sağlık durumu ağır olan 19 yaşındaki Altan Akçay, gece hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanelerde tedavileri sürüyor. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku