Serinhisar:
banner175
Başkan Zolan: 'Daha güzel hizmetlerin altında birlikte imza atalım'
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce yapımını tamamladığı Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılışı muhteşem bir törenle gerçekleşti. Törene, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serinhisar Belediye Başkan Kobaş, bugünün çok muhteşem bir gün olduğunu belirterek, “Beş sene önce yola çıktık. Gerek ilçe belediyemiz, gerek Büyükşehir Belediyemiz , gerekse merkezi hükümetimiz olarak çok güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Serinhisar’ın makus talihinin değiştiğine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
Başkan Zolan: "Denizli merkezde ne varsa burada da o olacak' dedik"
 
Başkan Osman Zolan, ise Denizli'nin 5 yıl önce Büyükşehir statüsüne kavuştuğunu anlatarak, "Büyükşehir ile birlikte 19 ilçemiz ve 622 mahallemize hizmet eder hale geldik. Bugün baktığımızda Serinhisar başta olmak üzere Yatağan, Yüreğir, Kocapınar ve tüm mahallelerimiz hepsi hizmet aldı" dedi.  Serinhisar’da gerçekleştirdikleri alt yapı çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağını anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Alt yapımızı yaparken doğalgazımız da geldi. Alt yapı bittikten sonra üst yapıyı da pırıl pırıl yapacağız. Biz torunumuzun torununun kullanacağı yatırımlar yapıyoruz. Geleceğe miras bırakacağımız yapılar yapıyoruz" dedi.
 
"Bu alışverişten Serinhisarlı kardeşlerim karlı çıktı"
 
Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar'da hayata geçirdiği Serinhisar Parkı’nı  anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezini de hayata geçirdik. Spor salonları, işyerleri, atölyeler, düğün salonları yaptık. Hanım kardeşlerimiz ve gençlerimiz başta olmak üzere bu binamızı güle güle kullansın. Büyükşehir Belediyesi olarak bu binayı Serinhisar Belediyemizin arsasına yaptık ve şimdi de Serinhisar Belediyemize devrettik. Bu alışverişten Serinhisarlı kardeşlerim karlı çıktı. Siz her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyorsunuz. Bizlerde Serinhisarımıza ne yapabiliriz, nasıl taş üstüne taş koyabiliriz diye hep dertlendik. Gece gündüz çalıştık ve yüz akıyla bu emaneti taşıdık. Yarınızı bugünden daha güzel olsun. İnşallah el ele kol kola hep beraber koşalım, daha güzel hizmetlerin altında birlikte imza atalım."
 
Milletvekili Tin: "Açılış törenlerini yapmaya yetişemiyoruz"
 
Milletvekili Tin ise, bugün 3 ilçede çok güzel tesislerin açılışlarını yaptıklarına dikkat çekerek, "Sayın Osman Zolan başkanımızdan Allah razı olsun. Yaptıkları hizmetlerin açılış törenlerini yapmaya yetişemiyoruz. Çok teşekkür ederim" dedi. Serinhisar Belediye Başkanı Kobaş'a da hizmetleri için teşekkür eden Tin, "Eğer birlik ve beraberliğimiz olduğu takdirde başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bu anlamda Serinhisar ilçemiz bunların en iyi örneklerden birisidir" dedi. Serinhisar'a yapılan yatırımlarla birlikte ilçenin parmakla gösterilecek ilçelerden biri olduğunu ifade eden Tin, "Allah'ın izni ile Serinhisar her şeye kavuştu. Bundan sonra da Serinhisar için daha ne yapabiliriz bunu konuşup yapacağız" dedi.  
 


Vali Karahan: "Başka Türkiye yok"
 
Vali Karahan da, Denizli'nin her geçen gün büyüyüp geliştiğini anlatarak, "Serinhisar da tabi ki bundan pay alıyor. Hem merkezi yönetim, hem belediyelerimiz, hem de vatandaşımız hep birlikte daha güzel bir Denizli, daha güzel bir Serinhisar için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve bu güzel birlikteliği yaşıyoruz. Bu birliktelik olduğu müddetçe de bereket olacak Allah'ın izniyle. Biz birbirimizin kıymetini bilelim. Başka Türkiye yok. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından tesisin açılışı dualarla yapıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler tesisi gezere, atölye ve spor salonlarında yapılan faaliyetleri inceledi.
 
Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi
 
7'den 70'e herkese hitap eden Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi, toplamda 4 bin 700 metrekare kapalı alana kuruldu. Çok amaçlı salon, kafeterya, 6 adet atölye, 5 adet işyeri, 6 adet ofis ve 2 adet spor salonu bulunan Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi, Serinhisarlıların sosyal ve kültürel birçok ihtiyacını karşılıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku