Serinhisar:
banner175
Büyükşehir DESKİ'den Serinhisar'a modern altyapı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan, Serinhisar ilçesinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu depolarını kapsayan alt yapı çalışmasında sona gelindi. Serinhisar ilçe merkezi ve merkez mahallelerinde başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında 80.000 metrelik kanalizasyon hattının yapımı tamamlandı. İçme suyu hattı ve yağmur suyu hattının da sona yaklaştığı altyapı projesinde ayrıca, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu, 4 adet toplam 1.700 metreküplük içme suyu deposu ve 2 adet terfi merkezinin inşa çalışmaları kısa süre içerisinde bitirilecektir. Projelerin tamamlanmasıyla Serinhisar modern bir alt yapıya kavuşacak.
 
"Serinhisarımıza hayırlı, uğurlu olsun"
 
Denizli merkez ve ilçelerde sürdürdükleri projelerin birer birer tamamlandığına dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şehrimizin geleceğine damga vuracak yatırımlarımızı birer birer hizmete alıyoruz. Serinhisar’ın ihtiyacına yönelik çok önemli bir proje olan altyapı çalışmalarında da sona geldik" dedi. Büyükşehir ile beraber "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediğini hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Bugün geldiğimiz noktada ilçelerimiz birçok yatırıma ve hizmete kavuştu. Çok şükür verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Şimdiden Serinhisarımıza, Denizlimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku