Serinhisar:
banner175
Hırsızlar Serinhisar'ı rahat bırakmıyor
Serinhisar’da meydana gelen olayda, açık bırakılan balkon kapısından girdikleri tespit edilen bir veya birkaç kişinin ilk kurbanı olan Aşağı Mahalle Adnan Menderes Bulvarında ikamet eden E.G. (53) ve oğlu M.G. (28) sabah uyandıklarında tüm eşyalarının salonda olduğunu gördüler.

1500 Tl. civarında nakit para ile M.G.’nin cüzdanını götüren hırsızlar içinde Nüfus Cüzdanı, Ehliyet ve çeşitli bankalara ait kartlarla birlikte kaçtılar.

Daha sonra güzergah değiştiren ev fareleri yine aynı yöntemle Serinhisar Pınarcık Mahallesi Kanarya sokakta ikamet eden Mahalle Muhtarı Cemal Demiryılmaz’ın evine girdiler.
Bir adet çeyrek altın ile yüzük ve küpeden oluşan ziynet eşyalarını alan hırsızlar uykuda olan aile üyelerinin uyanmasına fırsat vermeden hızla uzaklaştılar. (Kaynak: Acıpayamgazetesi.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku