Serinhisar:
banner175
Jandarmayı aradı, intihar edeceğim dedi ve silahı ateşledi
Olay, saat 20.00 sıralarında meydana Yüreğil ile Ayaz mahalleleri arasındaki Çoban Çeşmesi mevkisinde meydana geldi. Mericulukus.com’un haberine göre;  Mehmet B. çeşme başına gelerek aracını durdurdu.
 
Jandarmayı arayan Mehmet B., intihar edeceğini söyledi. Jandarma ekipleri 7 dakikalık bir görüşme ve ikna çabası esnasında 3 el silah sesi duyuldu ve telefon kapandı.
 
Jandarma hemen sağlık ekiplerine haber vererek olay yerine intikal etti. Çeşme başında aracının içerisinde ağır yaralı halde bulunan Mehmet B.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Jandarma olay yeri ekiplerinin incelemesi esnasında 2 merminin araç tavanına 1 merminin de Mehmet B.’nin başına isabet ettiğini belirledi. PAÜ’ye kaldırılan Mehmet B. ameliyata alındı.
Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Mehmet B.’nin hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku